Tel: +31 6 81296525

FIETSMETING

Een goede fietsmeting en afstelling van je fiets naar jouw lichaam zorgt ervoor dat je het maximale uit je fietsplezier en fietsprestaties haalt.

BODYSCAN

Met deze statische meting bepalen we welke maat fiets je nodig hebt.

BIKEFITTING

Bikefitting is een uitgebreide dynamische en ergonomische meting.

ZADELMETING

Hij wordt vaak over het hoofd gezien, maar is essentieel voor het fietsplezier: het zadel.

Fietsmeting

BODYSCAN

Heel belangrijk bij de aankoop van een fiets is de juiste maat. Wij werken met een innovatief meetsysteem, Het systeem is ontwikkeld door orthopeden, fysiotherapeuten, wielrenners, fietsers en tweewielerspecialisten. Jouw lichaam wordt op vijf punten gescand; lichaamslengte, schouderbreedte, armlengte, beenlengte en ruglengte. Met deze statische meting bepalen we welke maat fiets je nodig hebt.

Met behulp van het computersysteem adviseren wij jou ook over de juiste ergonomische instelling. Want niet alleen het formaat van het frame bepaalt hoe je optimaal op de fiets zit

BIKEFITTING

Wil jij:

comfortabeler op je fiets zitten zodat je met meer plezier fietst? Betere prestaties, meer rendement of gemakkelijker fietsen? fietsen met minder klachten aan nek-, rug, knie, schouder, pols, handen of zitbotjes?

Dan is een bikefitting iets voor jou!

Haal meer uit je fiets…..

Bikefitting is een uitgebreide dynamische en ergonomische meting. Dit gaat dus veel verder dan een bodyscan. We kijken en analyseren jouw lichaamshouding.

ZADELMETING

Hij wordt vaak over het hoofd gezien, maar is essentieel voor het fietsplezier: het zadel. Ieder mens is uniek en ‘de zit’ op een stadsfiets is geheel anders dan op een sport- of een racefiets. Een te groot of te klein zadel kan voor veel ellende zorgen en uw fietsplezier behoorlijk verpesten. Wijzijn gespecialiseerd in het aanmeten van zadels. Wij meten de afstand tussen de zitbotjes. Met ons uitgebreide assortiment heeft u keuze uit allerlei zadels in verschillende breedtematen en vormen.

Zodat er altijd een zadel is die u perfect past. De pasvorm is belangrijk. Vergelijk het met de aanschaf van een paar schoenen.